Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Стрельченко Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.

Стрельченко Л. В. 
Модернізація професійної підготовки вчителя англійської мови в системі вищої педагогічної освіти Великобританії [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко // Наукові записки [Національного університету "Острозька академія"]. Сер. : Філологічна. - 2013. - Вип. 37. - С. 268-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nznuoaf_2013_37_85
Попередній перегляд:   Завантажити - 341.744 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Стрельченко Л. М. 
Зміст занять оздоровчим фітнесом для дітей молодшого шкільного віку [Електронний ресурс] / Л. М. Стрельченко, Ю. Б. Арєшина // Фізичне виховання, спорт і культура здоров'я у сучасному суспільстві. - 2011. - № 1. - С. 28–32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Fvs_2011_1_9
Розглянуто стан здоров'я молодших школярів. Проаналізовано можливості застосування оздоровчого фітнесу (ОФ) як одного з основних засобів оздоровчої реабілітації з метою підвищення рівня фізичного здоров'я цього контингенту дітей. Розкрито зміст різних частин заняття з ОФ. Названо додаткові засоби оздоровчої реабілітації, які можна застосовувати разом із ОФ у межах оздоровчо-реабілітаційних програм.
Попередній перегляд:   Завантажити - 324.003 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Малежик І. Ф. 
Дослідження кінетики комбінованого методу сушіння грибів гливи [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, І. В. Дубковецький, Т. В. Бурлака, Л. В. Стрельченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__12
Попередній перегляд:   Завантажити - 842.905 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Стрельченко Л. 
Особливості професійної підготовки вчителя англійської мови у вищих навчальних закладах Великобританії в контексті європейських вимог [Електронний ресурс] / Л. Стрельченко // Наукові записки [Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка]. Серія : Педагогічні науки. - 2013. - Вип. 121(1). - С. 93-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nz_p_2013_121(1)__24
Попередній перегляд:   Завантажити - 505.445 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Стрельченко Л. В. 
Удосконалення процесу конвективно-інфрачервоного сушіння білкових композицій [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, Р. А. Коломієць // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 1. - С. 127-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_1_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 532.159 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Дубковецький І. В. 
Дослідження кінетики конвективно-терморадіаційного сушіння глоду [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Л. В. Стрельченко, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__6
Попередній перегляд:   Завантажити - 965.636 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Стрельченко Л. В. 
Дослідження процесу сушіння білків соєвого концентрату "Pro-Vo КМ", "Белкотон С 95" та їх комбінації конвективно-терморадіаційним способом [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. М. Страшинський, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, Р. А. Коломієць // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.515 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Дубковецький І. В. 
Дослідження впливу конвективно-інфрачервоного сушіння на зміну характеристик білкових препаратів тваринного і рослинного походження [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. М. Страшинський, Л. В. Стрельченко, Р. А. Коломієць // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(2). - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(2)__13
Попередній перегляд:   Завантажити - 671.624 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Коломієць Р. А. 
Розробка білкових композицій та їх використання у технології м’ясних фаршевих консервів [Електронний ресурс] / Р. А. Коломієць, І. М. Страшинський, В. М. Пасічний, І. В. Дубковецький, Л. В. Стрельченко, Р. С. Тарадай, М. С. Грицай // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__8
Попередній перегляд:   Завантажити - 284.128 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Стрельченко Л. В. 
Розвиток інформаційно-комунікаційної компетентності майбутніх викладачів англійської мови у Великій Британії [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології. - 2015. - № 4. - С. 126-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pednauk_2015_4_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 537.644 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Стрельченко Л. В. 
Розвиток інформаційно-комунікаційної компетентності магістрів в системі відкритої освіти великої Британії [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко // Наукові записки [Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка]. Серія : Педагогічні науки. - 2017. - Вип. 150. - С. 110-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nz_p_2017_150_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 581.905 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Стрельченко Л. В. 
Сутнісно-змістовна характеристика ключових понять дослідження проблеми інформаційно-комунікаційної компетентності викладачів англійської мови в контексті Болонського процесу [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко // Наукові записки [Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка]. Серія : Педагогічні науки. - 2017. - Вип. 156. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nz_p_2017_156_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 751.225 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Стрельченко Л. В. 
Вплив питомого навантаження на кінетику процесу при конвективно-терморадіаційному сушінні яблучних снеків [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 3. - С. 132-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_3_16
Снеки є одним з різновидів розповсюдженої в сучасному світі так званої "швидкої їжі". Існує велика кількість як натуральних снеків, так і з різними добавками. На основі аналізу ринку снеків в Україні виникла потреба в розробці нового продукту, яким можуть харчуватися люди з певними обмеженнями і навіть діти. Розробка нової технології яблучних снеків надає змогу одержати продукт з невисокою калорійністю та збалансованим хімічним складом. З метою встановлення оптимального питомого навантаження напівфабрикату дослідження виконували на лабораторній установці за різних навантажень: 2,2 кг/м<^>2, 4,4 кг/м<^>2, 6,6 кг/м<^>2, 8,8 кг/м<^>2 та 11,0 кг/м<^>2. У результаті досліджень одержали 5 зразків снеків. На підставі проведених органолептичного і фізико-хімічного аналізів одержаних снеків показано, що оптимальним питомим навантаженням на сушарку є 8,8 кг/м<^>2. Сировиною для сушіння був осінній сорт яблук Голден Делішес. Особливою перевагою цих яблук є значна величина плоду (більше 200 г), більше співвідношення у порівнянні з іншими сортами м'якоті до насіннєвої камери і менша товщина шкірки. Це надає змогу мінімізувати відходи, що має суттєве значення, особливо у промислових масштабах. Цей сорт яблук відрізняється високими вихідними показниками, зокрема вмістом цукрів і цукрово-кислотним індексом. Раціональні параметри сушіння та інтенсифікація процесу досягається комбінацією таких параметрів сушіння, як форма та розміри матеріалу і його питоме навантаження. Комбінація конвективного і терморадіаційного сушіння за імпульсного донесення теплоти до поверхні яблучних снеків забезпечила бажані якісні технологічні характеристики і зменшення витрат енергії у порівняноні з конвективним чи терморадіаційним сушінням. З'ясовано, що механізм та інтенсивність перенесення вологи у матеріалі залежать від форми зв'язку вологи з матеріалом, дифузії парогазового середовища через капілярно-порову структуру матеріалу. Наведено криві сушіння і швидкості сушіння, залежності коефіцієнтів тепломасообміну за різних навантажень конвективно-терморадіаційним енергопідведенням.
Попередній перегляд:   Завантажити - 404.22 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
14.

Малежик І. Ф. 
Вплив швидкості руху повітря на процес конвективно-терморадіаційного сушіння яблучних снеків [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, І. В. Дубковецький, Л. В. Стрельченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 1. - С. 27-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_1_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.026 Mb    Зміст випуску     Цитування
15.

Стрельченко Л. В. 
Енергоефективність від впровадження конвективно-терморадіаційної сушильної установки з тепловим насосом [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 3. - С. 158-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2020_26_3_18
Висвітлено необхідність впровадження енергоефективного промислового обладнання, зокрема конвективно-терморадіаційної сушарки з тепловим насосом (ТН), і наведено переваги її застосування у порівнянні з класичною терморадіаційною сушаркою. У результаті аналізу встановлено ряд недоліків існуючого обладнання, взято їх до уваги та спроектовано сушарку з ТН. Обробка даних викладеного матеріалу здійснювалась на базі таких програм: КОМПАС-3D V16, Corel DRAW Х7. Розроблену двокамерну конвективно-терморадіаційну сушильну установку (КТРСУ) з ТН спроектовано таким чином, що терморадіаціні випромінювачі розміщені між полицями з напівфабрикатом із метою максимального опромінення та відбиття променів. Подача нагрітого до 50 - 60 <^>oC повітря здійснюється знизу сушильної камери, а також по всій висоті камери через спеціальні отвори технологічних каналів. Така конструктивна особливість пов'язана з практичною проблемою, яка часто трапляється на виробництві, адже через втрату напору повітря крізь решітку лотків і в процесі виробничого циклу доводиться змінювати положення лотків із продуктом знизу вверх і навпаки для рівномірного висушування. Застосування теплового насоса в установці надає змогу економити електроенергію на виробничий процес до 80 % завдяки використанню альтернативного джерела теплоти - теплоти повітря. Так, на 1 т виробництва сушених яблук можна знизити затрати на 2 046,28 грн у порівнянні з класичним терморадіаційним сушінням, із них на електроенергію припадає 1 670,37 грн/т. Додатковий прибуток із 1 т виробництва сушених яблук на КТРСУ з тепловим насосом складає 32 628,8 грн. Оскільки життєвий цикл проекту 5 років, а термін окупності 0,61 року, то проект є прибутковим. Початкові інвестиції на проект установки з ТН потребують вкладень на суму 204 005,28 грн (сума вказана з ПДВ).
Попередній перегляд:   Завантажити - 486.618 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
16.

Добровольська Н. А. 
Показники обдарованості, обумовлені логікою особистісного розвитку в онто- і соціогенезі та соціальною активністю особистості [Електронний ресурс] / Н. А. Добровольська, Н. Є. Завацька, М. О. Петренко, О. Г. Духновська, Л. Е. Стрельченко // Теоретичні і прикладні проблеми психології та соціальної роботи. - 2022. - № 3. - С. 64-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tippp_2022_3_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 729.248 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського