Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Стрельченко Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. |
Стрельченко Л. В. Модернізація професійної підготовки вчителя англійської мови в системі вищої педагогічної освіти Великобританії [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко // Наукові записки [Національного університету "Острозька академія"]. Сер. : Філологічна. - 2013. - Вип. 37. - С. 268-270. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nznuoaf_2013_37_85
| 2. |
Стрельченко Л. М. Зміст занять оздоровчим фітнесом для дітей молодшого шкільного віку [Електронний ресурс] / Л. М. Стрельченко, Ю. Б. Арєшина // Фізичне виховання, спорт і культура здоров'я у сучасному суспільстві. - 2011. - № 1. - С. 28–32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Fvs_2011_1_9 Розглянуто стан здоров'я молодших школярів. Проаналізовано можливості застосування оздоровчого фітнесу (ОФ) як одного з основних засобів оздоровчої реабілітації з метою підвищення рівня фізичного здоров'я цього контингенту дітей. Розкрито зміст різних частин заняття з ОФ. Названо додаткові засоби оздоровчої реабілітації, які можна застосовувати разом із ОФ у межах оздоровчо-реабілітаційних програм.
| 3. |
Малежик І. Ф. Дослідження кінетики комбінованого методу сушіння грибів гливи [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, І. В. Дубковецький, Т. В. Бурлака, Л. В. Стрельченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__12
| 4. |
Стрельченко Л. Особливості професійної підготовки вчителя англійської мови у вищих навчальних закладах Великобританії в контексті європейських вимог [Електронний ресурс] / Л. Стрельченко // Наукові записки [Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка]. Серія : Педагогічні науки. - 2013. - Вип. 121(1). - С. 93-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nz_p_2013_121(1)__24
| 5. |
Стрельченко Л. В. Удосконалення процесу конвективно-інфрачервоного сушіння білкових композицій [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, Р. А. Коломієць // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2015. - № 1. - С. 127-131. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2015_1_30
| 6. |
Дубковецький І. В. Дослідження кінетики конвективно-терморадіаційного сушіння глоду [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Л. В. Стрельченко, Я. В. Євчук // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__6
| 7. |
Стрельченко Л. В. Дослідження процесу сушіння білків соєвого концентрату "Pro-Vo КМ", "Белкотон С 95" та їх комбінації конвективно-терморадіаційним способом [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. М. Страшинський, І. Ф. Малежик, В. М. Пасічний, Р. А. Коломієць // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2015. - Вип. 47(2). - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2015_47(2)__7
| 8. |
Дубковецький І. В. Дослідження впливу конвективно-інфрачервоного сушіння на зміну характеристик білкових препаратів тваринного і рослинного походження [Електронний ресурс] / І. В. Дубковецький, І. М. Страшинський, Л. В. Стрельченко, Р. А. Коломієць // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(2). - С. 55-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(2)__13
| 9. |
Коломієць Р. А. Розробка білкових композицій та їх використання у технології м’ясних фаршевих консервів [Електронний ресурс] / Р. А. Коломієць, І. М. Страшинський, В. М. Пасічний, І. В. Дубковецький, Л. В. Стрельченко, Р. С. Тарадай, М. С. Грицай // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 37-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__8
| 10. |
Стрельченко Л. В. Розвиток інформаційно-комунікаційної компетентності майбутніх викладачів англійської мови у Великій Британії [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко // Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології. - 2015. - № 4. - С. 126-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pednauk_2015_4_17
| 11. |
Стрельченко Л. В. Розвиток інформаційно-комунікаційної компетентності магістрів в системі відкритої освіти великої Британії [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко // Наукові записки [Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка]. Серія : Педагогічні науки. - 2017. - Вип. 150. - С. 110-113. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nz_p_2017_150_26
| 12. |
Стрельченко Л. В. Сутнісно-змістовна характеристика ключових понять дослідження проблеми інформаційно-комунікаційної компетентності викладачів англійської мови в контексті Болонського процесу [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко // Наукові записки [Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка]. Серія : Педагогічні науки. - 2017. - Вип. 156. - С. 105-110. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nz_p_2017_156_20
| 13. |
Стрельченко Л. В. Вплив питомого навантаження на кінетику процесу при конвективно-терморадіаційному сушінні яблучних снеків [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2018. - Т. 24, № 3. - С. 132-140. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2018_24_3_16 Снеки є одним з різновидів розповсюдженої в сучасному світі так званої "швидкої їжі". Існує велика кількість як натуральних снеків, так і з різними добавками. На основі аналізу ринку снеків в Україні виникла потреба в розробці нового продукту, яким можуть харчуватися люди з певними обмеженнями і навіть діти. Розробка нової технології яблучних снеків надає змогу одержати продукт з невисокою калорійністю та збалансованим хімічним складом. З метою встановлення оптимального питомого навантаження напівфабрикату дослідження виконували на лабораторній установці за різних навантажень: 2,2 кг/м<^>2, 4,4 кг/м<^>2, 6,6 кг/м<^>2, 8,8 кг/м<^>2 та 11,0 кг/м<^>2. У результаті досліджень одержали 5 зразків снеків. На підставі проведених органолептичного і фізико-хімічного аналізів одержаних снеків показано, що оптимальним питомим навантаженням на сушарку є 8,8 кг/м<^>2. Сировиною для сушіння був осінній сорт яблук Голден Делішес. Особливою перевагою цих яблук є значна величина плоду (більше 200 г), більше співвідношення у порівнянні з іншими сортами м'якоті до насіннєвої камери і менша товщина шкірки. Це надає змогу мінімізувати відходи, що має суттєве значення, особливо у промислових масштабах. Цей сорт яблук відрізняється високими вихідними показниками, зокрема вмістом цукрів і цукрово-кислотним індексом. Раціональні параметри сушіння та інтенсифікація процесу досягається комбінацією таких параметрів сушіння, як форма та розміри матеріалу і його питоме навантаження. Комбінація конвективного і терморадіаційного сушіння за імпульсного донесення теплоти до поверхні яблучних снеків забезпечила бажані якісні технологічні характеристики і зменшення витрат енергії у порівняноні з конвективним чи терморадіаційним сушінням. З'ясовано, що механізм та інтенсивність перенесення вологи у матеріалі залежать від форми зв'язку вологи з матеріалом, дифузії парогазового середовища через капілярно-порову структуру матеріалу. Наведено криві сушіння і швидкості сушіння, залежності коефіцієнтів тепломасообміну за різних навантажень конвективно-терморадіаційним енергопідведенням.
| 14. |
Малежик І. Ф. Вплив швидкості руху повітря на процес конвективно-терморадіаційного сушіння яблучних снеків [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, І. В. Дубковецький, Л. В. Стрельченко // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2018. - Т. 82, Вип. 1. - С. 27-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2018_82_1_8
| 15. |
Стрельченко Л. В. Енергоефективність від впровадження конвективно-терморадіаційної сушильної установки з тепловим насосом [Електронний ресурс] / Л. В. Стрельченко, І. В. Дубковецький // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 3. - С. 158-164. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2020_26_3_18 Висвітлено необхідність впровадження енергоефективного промислового обладнання, зокрема конвективно-терморадіаційної сушарки з тепловим насосом (ТН), і наведено переваги її застосування у порівнянні з класичною терморадіаційною сушаркою. У результаті аналізу встановлено ряд недоліків існуючого обладнання, взято їх до уваги та спроектовано сушарку з ТН. Обробка даних викладеного матеріалу здійснювалась на базі таких програм: КОМПАС-3D V16, Corel DRAW Х7. Розроблену двокамерну конвективно-терморадіаційну сушильну установку (КТРСУ) з ТН спроектовано таким чином, що терморадіаціні випромінювачі розміщені між полицями з напівфабрикатом із метою максимального опромінення та відбиття променів. Подача нагрітого до 50 - 60 <^>oC повітря здійснюється знизу сушильної камери, а також по всій висоті камери через спеціальні отвори технологічних каналів. Така конструктивна особливість пов'язана з практичною проблемою, яка часто трапляється на виробництві, адже через втрату напору повітря крізь решітку лотків і в процесі виробничого циклу доводиться змінювати положення лотків із продуктом знизу вверх і навпаки для рівномірного висушування. Застосування теплового насоса в установці надає змогу економити електроенергію на виробничий процес до 80 % завдяки використанню альтернативного джерела теплоти - теплоти повітря. Так, на 1 т виробництва сушених яблук можна знизити затрати на 2 046,28 грн у порівнянні з класичним терморадіаційним сушінням, із них на електроенергію припадає 1 670,37 грн/т. Додатковий прибуток із 1 т виробництва сушених яблук на КТРСУ з тепловим насосом складає 32 628,8 грн. Оскільки життєвий цикл проекту 5 років, а термін окупності 0,61 року, то проект є прибутковим. Початкові інвестиції на проект установки з ТН потребують вкладень на суму 204 005,28 грн (сума вказана з ПДВ).
| 16. |
Добровольська Н. А. Показники обдарованості, обумовлені логікою особистісного розвитку в онто- і соціогенезі та соціальною активністю особистості [Електронний ресурс] / Н. А. Добровольська, Н. Є. Завацька, М. О. Петренко, О. Г. Духновська, Л. Е. Стрельченко // Теоретичні і прикладні проблеми психології та соціальної роботи. - 2022. - № 3. - С. 64-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tippp_2022_3_9
|
|
|